Zoorf expo 12-13 oktober

Dags att registrera sig till årets ZoorfExpo, 12-13 oktober, Skandinaviens största mässa för Zoofackhandeln.En mötesplats för ALLA i branschen med möjlighet till goda affärer och trevlig samvaro. Efter succén från ZoorfExpo 2015 är vi glada att återigen få presentera samarbete med Kistamässan.

Mässans dagar

• Torsdagen 12 oktober 9-18
mingel 18.30 ingår i entrébiljetten.

• Fredagen 13 oktober 9-16


Utbildning i fokus

I år jobbar vi för att göra mässan attraktiv även för anställda och kunskapsintresserade. Genom flertalet utbildnings/infomontrar och en caféscen med intressanta föredrag hoppas vi kunna göra en mässa som inspirerar alla besökare.


Beställ, möt & nätverka

På plats träffar du små och stora företag som bl a visar delar ur sitt sortiment, erbjuder lösningar för ditt företagande och ger inspiration till lyckade affärer. På ZoorfExpo blir Du uppdaterad med de senaste nyheterna från grossister och producenter, träffar kollegor från branschen och på kvällen fortsätter nätverkande och socialt forum på minglet (som ingår i Din entrébiljett).
Detta är en mässa enbart för Dig med företag inom branschen (zoobutik, leverantör, tillverkare, importör, uppfödare, skola, klinik, salong) och F-skattsedel eller anställning i branschföretag måste verifieras.

Registrering

I inträdesbiljetten (som är subventionerad för zoorfmedlemmar) ingår:

• beställningsmässa med över 50 utställare
• utbildning i katt, fågel, fisk och reptil
• föredrag från caféscenen -
• instagram och visningsakvarie
• mingel med mat & underhållning

Registrering medlem:
Klicka här!

Registrering icke medlem:
Klicka här!


Hotel

Vill Du boka boende finns det hotell i närhet till mässan:

Hotellbokning Kista


Utställare och aktiviteter

PDF med mässans monteraktviteter och utställare - klicka här

© 2017: Zoobranschens Riksförbund