ZoorfExpo 2017

Byt språk:

ZOORFEXPO
12-13 oktober 2017

på Kistamässan i Stockholm.

Dags att boka in årets händelse i kalendern 12-13 oktober ZoorfExpo 2017 Skandinaviens största mässa för Zoofackhandeln. En mötesplats för ALLA i branschen med möjlighet till goda affärer och trevlig samvaro. Efter succén från ZoorfExpo 2015 är vi glada att återigen få presentera samarbete med Kistamässan.

Mässans dagar
Vi har ett nytänk i val av dagar – torsdag och fredag, där torsdagen har längre öppettid och avslutas med ett matigt mingel utanför mässhallen.

Utbildning i fokus
I år jobbar vi för att göra mässan attraktiv även för anställda och kunskapsintresserade. Genom flertalet utbildnings/infomontrar och en caféscen med intressanta föredrag hoppas vi kunna göra en mässa som inspirerar alla besökare.

Beställningar, möten och nätverk
På plats träffar du små och stora företag som bl a visar delar ur sitt sortiment, erbjuder lösningar för ditt företagande och ger inspiration till lyckade affärer. På ZoorfExpo blir Du uppdaterad med de senaste nyheterna från grossister och producenter, träffar kollegor från branschen och på kvällen fortsätter nätverkande och socialt forum på minglet (som ingår i Din entrébiljett).

Detta är en mässa enbart för Dig med företag inom branschen (zoobutik, leverantör, tillverkare, importör, uppfödare, skola, klinik, salong) och F-skattsedel eller anställning i branschföretag måste verifieras.

Registrering & hallkarta
Registrering till mässan kommer att kunna ske någon månad i förväg och vi uppdaterar hemsida och informerar i nyhetsbrev när det är möjligt. Det går också att registrera sig i mässentrén (medtag registreringsbevis och ev medlemsnummer Zoorf)

Hallkarta över mässan kommer att finnas på hemsidan när den är klar.

 

Är Du intresserad av att hyra monter kontakta oss på :
zoorfexpo@zoorf.org

Vill Du vara i god tid för att boka boende finns det hotell i närhet till mässan:
Hotellbokning Kista

Hitta till Kistamässan:
Hitta till Kistamässan

För  ytterligare frågor/monterbokning kontakta Hanna Casell: Mob. 073-640 17 58
hanna@zoorf.org

 

 

IMG_0305