Tervetuloa vierailijaksi ZoorfExpo-messuille 12 marraskuuta 2021 Kistamässaan

Vuoden 2019 suuren suosion saaneen ZoorfExpo-messun jälkeen olemme iloisia että voimme toivottaa teidät takaisin.

Tulemme jälleen olemaan Kistamässanin suurissa ja tilavissa tiloissa. Messuhalliin voi tulla tunnelbanalla, metrolla (Kista) tai autolla (käytössä suuret parkkihallit) ja messut on kätevän matkan päässä Tukholmasta.  Ilahduttavasti messut on jo lähes tulkoon täynnä ennen kesää ja lataamme jälleen mahtaviin toimialan päiviin.
2019 vuonna 67 yritystä 10 eri maasta esitteli tuotteitaan, ja vaikka ymmärrettävistä syistä tällä kertaa useimmat näytille asettajat ovat Skandinaviasta, kiinnostus messuille on ollut suuri.

Koska?

12-14 marraskuuta 2021. Messut 2021 pidetään viikonloppuna kahdessa eri osassa, erillinen luento ja koulutus perjantaina ja koko viikonloppu on omistettu messuille ja liikealan kohtaamisille.

Missä?

Kistamässan sijaitsee sopivasti E4:n lähettyville Arlandan ja Tukholman välillä, ja tunnelbanalla (metrolla) pääset cityyn. Hotelleja ja ravintoloita löytyy kävelyetäisyydellä.

Miksi?

Kävijänä tapaat edustajia eri tukuista ja tavarantoimittajia koko Skandinaviasta ja saat myös tutustua kiinnostaviin alan kollegoihin. Ota osaa erilaisiin etuihin, tapaa ihmisiä joita muissa tapauksessa vain tapaat puhelimen välityksellä ja näe tavara toimittajien uutuuksia!

Luento- ja koulutuspäivänä koko liikkeesi saa tilaisuuden oppia tärkeitä aiheita kuin esm asiakaspalvelu, lisämyynti ja “compassion fatigue”, välitämmekö niin paljon että palamme loppuun?

Messut ja Covid-19

Suuri kysymys kaikilla tällä hetkellä on tietysti Covid-19. Koska rokotukset ovat jo hyvässä määrin ja rajoituksia on alettu hellittämään, ja messut pidetään vasta marraskuussa, olemme toiveessa että voimme pitää messut suunnitellusti.

Illallinen:

Lauantaina on tarjolla viihtyisä illallinen viihteellä omakustannus hintaan. Illan aikana jaetaan palkinto parhaalle messun osastopaikalle ja yritykselle joka on kouluttanut eniten henkilöitä Zoorfin ohjauksella, kaikkiaan vuonna 2021.

Hotelli:

Meillä on vuonna 2021 yhteistyö Hotell Expressin kanssa. Näytteilleasettajat ja kävijät voivat varata hotellihuoneen edullisesti. Hintaan kuuluu ALV ja aamiainen. Ota yhteys Hotell Express: bokning@hotelexpress.se tai +4619 166060
Scandic Victoria****
Hinta yhden hengen huoneessa ajalla 10-15/11 2021, sis aamiaisen. 850kr.

Lisä 2 hengen huoneesta (tuplahuone kahdelle) on 200 kr per yö.

Mainitse koodi: Zoorf 2021 varauksessa.

Miten varaan?

Sisäänpääsylippu ja liput luentoihin ja illalliseen voi varata Zoorf.org kautta myöhemmin tänä vuonna. Tulemme ilmoittamaan sosiaalisessa mediassa ja sähköpostin kautta kun alkaa olla ajankohtaista.

ZoorfExpon järjestää Zoorf, Zoobranchens Riksförbund, perustettu vuonna 1975.
Jos on kysymyksiä tai varauksia, ota yhteyttä meihin zoorfexpo@zoorf.org