Medlemsförmåner

Butikerna bildades för ca 10 år sedan och består i dagsläget av 8 organisationer som tillsammans har cirka 4500 medlemmar. Vi jobbar ihop och hjälper varandra i gemensamma handelsfrågor. Butikernas arbete är mer generellt för handeln medan de olika organisationerna är experterna på sina respektive områden.

Idén är enkel – ju fler man är desto bättre avtal kan man sluta för sina medlemsorganisationers räkning. Och det kostar inget extra för dig som medlem.
Butikerna samarbetar med Företagarna som medlem av dess handelssektion.

Mer information på: www.butikerna.org och www.facebook.com/butikerna

Logga in som medlem för mer info och nedladdningsbara dokument.


Billeasing

Butikerna har ett avtal med Wasa Kredit angående leasing av transportfordon, butiksinredning och bilar. Avseende transportfordon och bilar så omfattar avtalet alla märken och du kan byta bil när som helst under din leasingperiod. Försäkring ingår i priset. Avtalet innebär också att du får rabatt på bränsle och däck samt att du får en personlig kontaktperson hos Wasa Kredit. Läs mer på www.leasingnytt.se

StarWeb e-handel

Starweb ger dig redskapen att ta din handel ett steg längre. Det är inte antalet funktioner som ökar försäljningen, det är rätt funktioner. Funktioner som tillsammans är starkare än var och en för sig. Funktioner som kompletterar varandra för att driva försäljning. Komplexa funktioner som är enkla att hantera. Detta har vi tagit fasta på och utvecklat de vassaste verktygen för att just din e-handel ska bli framgångsrik.
Nu finns även Smart Handel, en sömlös omnikanallösning med Starwebs e-handel integrerat med Hogias och Boxnet Kassasystem. Artiklar, lager, ordrar och kunder synkas automatiskt mellan systemen som inte bara ger en enkel administration utan framförallt skapar en unik köpupplevelse för kunden som kan börja i en kanal och sluta i en annan. Aldrig har det varit enklare att driva handel oavsett kanal.

Diploma Utbildningar

Via Diploma Utbildningar får du tillgång till filmade utbildningar från välkända utbildningsbolag på nätet. Du kan gå samma utbildning som ges i kurslokalen direkt via din dator, surfplatta eller smarta telefon.

Några utbildningar för butiker:
1) Service i toppklass
2) Merförsäljning och kundvård
3) Kundkategorisering
4) Klagomålshantering

ELskling.se

Samarbetet mellan Butikerna och elskling.se erbjuder medlemmarna ett kompetent, enkelt och objektivt verktyg som underlättar krångliga jämförelser och byten av elavtal.

Elskling.se erbjuder en enkel och kostnadsfri tjänst för att hitta ett bättre elavtal. Genom endast en sökning kommer ni att få offerter från Sveriges elhandelsbolag i tjänsten

Fraktavtal med DHL

Butikerna har slutit ett avtal med DHL. Något som betyder att du som medlem nu kan få betydligt bättre villkor för frakter såväl in som ur rörelsen.

Det är ett omfattande och detaljerat avtal som får du som medlem får detaljinfo om.

Telia

Butikerna har tillsammans med Telia tagit fram ett förmånligt avtal där du som medlem i ZooRF och Butikerna kan nyttja ett ramavtal. Det innebär att du får pressade priser på Telia Företags produktportfölj.
I avtalet ingår förmånliga abonnemangspriser, kraftigt rabatterade telefoner, möjlighet till IT-avtal och rådgivning inom kommunikation samt IT.
I samband med detta så har Telia även erbjudit sig att se över de avtal som har mindre än sex månader kvar för dem som vill använda vårt avtal. Övriga behöver vänta ut befintlig avtalstid, alternativt avsluta befintliga avtal med nuvarande operatör.

Telia Company AB erbjuder Dig som företagskund i Sverige:

 • Sveriges bästa nät och täckning; 4g, 3g och 2g
 • Vi äger våra egna nät och utvecklar 5g
 • Personlig tekniker
 • Personlig rådgivare
 • Växlar med erfarenhet från små företag, medel, stora, kommuner och landsting
 • Sveriges nöjdaste företagskunder 2016, 2017 och 2018 enligt senaste SKI:s (Svenskt kvalitetsindex)

KONTORAB

Nytt spännande avtal tecknat mellan Butikerna och Kontorab!

Samtliga medlemmar i Branschorganisationerna inom Butikerna ges möjlighet att teckna detta avtal som innefattar kontorsmaterial inklusive datortillbehör, ergonomiprodukter, almanackor, lasertoner mm
Utöver specialprislistan så erhåller ni följande rabatter på våra katalogpriser: 40 % kontorsprodukter, 20 % toner, 25 % städ och 20 % inredning.

För att ta del av detta och få ett konto upplagt hos Kontorab kontakta Sanna enligt nedan.
sanna@kontorab.se
Direkt: 011-440 15 75
Växel: 011 440 15 00
www.kontorab.se

Elite Hotel

ZooRF och Butikerna har i samarbete ELITE HOTELS tecknat ett förmånligt medlemsavtal. Som medlem i ZooRF erbjuds du rabatter på alla kedjans hotell – alla dagar året runt. Du får rabatt på logi – både för ditt företag och som privatperson samt vid bokning av konferenser och möten.

Företagsförsäkring

Att försäkra sitt företag på ett heltäckande och prisvärt sätt är en av de viktigaste ekonomiska frågorna för en företagare. Många upplever att premierna är höga, att man inte får alla risker tillgodosedda eller att det till och med är omöjligt att hitta en vettig anpassad försäkring på marknaden. Tyvärr leder detta till att många inom handeln är för dåligt försäkrade eller helt oförsäkrade.

De låga premierna är ett resultat av ett unikt försäkringskoncept där försäkringsbolagets risker sprids på våra 8 branscher och cirka 4 500 medlemmar, och därmed minimeras.

Företagslån

Vår nya partner Monetise har utvecklat en helt ny typ av företagslån, speciellt för butiker och andra företag med kortförsäljning. Snabb och enkel finansiering på småföretagares villkor.

Juridisk rådgivning

Affärs- och Hyresjurist
Du får 15 minuters kostnadsfri juridisk rådgivning fyra gånger per år.

Arbetsrätt
Som medlem har du tillgång till Butikernas arbetsrättsjuristservice. Här kan du ställa frågor som tolkning av kollektivavtal, löner, arbetstid och övriga arbetsrättfrågor.

Kortinlösen Elavon

Vårt kortinlösenavtal är ett av de bästa inom handeln. Vi har pressat priserna på kortavgifter så att många av våra medlemmar sparar tusentals kronor varje månad

Säkerhet i din butik

Butikernas medlemmar har tillgång till ett säkerhetspaket som består av flera delar och som väsentligt kan öka säkerheten och tryggheten i din butik. Butikerna fortsätter att satsa på att små och medelstora butiker ska ges möjlighet till samma säkerhetslösningar som stora butikskedjor.

Säkerhetsteknik

Du kan själv vidta en rad åtgärder för att skydda butiken mot inbrott, stölder och rån. Kontakta vår säkerhetschef för mer information och rådgivning.
Vår säkerhetschef kan även hjälpa er att hitta bra leverantörer av säkerhetsteknik som t.ex. jalusier, säkerhetsskåp och larm.

Elgiganten

Elgiganten har tecknat avtal som innebär att företag som är medlem i Zoorf, får tillgång till förhandlade (rabatterade) priser från hela Elgigantens sortiment.
Avtalet gäller i såväl Elgigantens varuhus, Elgiganten/Phonehouse butiker, på web samt genom kundtjänst över telefon och omfattar hela Elgigantens sortiment med upp till 10 % rabatt på Elgigantens redan låga priser.

MhM Consulting

Börja året med en Kick off där vi på plats i butik inspirerar och diskuterar lösningar för hur ni kan öka försäljning och lönsamhet. Utifrån de affärsmöjligheter vi identifierar skapar vi tillsammans en konkret handlingsplan för din butik/er.

Rätt rekrytering med Instnt

Spara pengar och bekymmer genom rätt rekrytering av ny personal redan från början!!
Möt personen – inte CV:t

Med vårt videorekryteringsverktyg får du en chans att träffa personen bakom CV:t på ett tidigt stadium. Du kan granska kandidaternas svar och få en uppfattning om deras personlighet samt sannolikhet att passa med ditt företag och din teamkultur.

Ge fler personer chansen att visa vilka de är!

Avtalet med Butikerna ger alla medlemmar 20% rabatt på ordinarie priset, samt gratis support vid uppstart. Inga dolda avgifter eller långa bindningstider.

Använd länken nedan för att testa Instnt gratis.
Prova gratis!

Medlemsansökan

  Verksamhet
  ButikGrossistTillverkareImportörUppfödareAnnat

  Omsättning
  Mindre än 10 mkr10 till 20 mkrMer än 20 mkr

  Kurser

  I samarbete med Lärande anordnar ZooRF utbidningar som i första hand riktar sig till fackhandel, men är även öppna för andra intresserade. Kurserna motsvarar utbildningskrav L80 för yrkesmässig hantering av djur. Kunskap som din fackhandel alltid måste ha.

  Som medlem har du 2000:- rabatt på kurser i Laer.

  PET Scandinavia

  Branschens egen tidning Pet Scandinavia förmedlar de viktigaste nyheterna till dig. Utkommer med 4 nr/år och innehåller även initierade artiklar och reportage från hela världen.

  Verifone betallösningar

  Verifone är världsledande på betallösningar. I mer än 150 länder världen över hjälper vi allt från den lilla kvartersbutiken till stora internationella butikskoncerner och e-handlare med betalningar.

  Alla sorters betalningar
  Med en betallösning från Verifone kan du erbjuda dina kunder kortbetalningar, kontaktlösa betalningar och fakturabetalningar, allt samlat i samma betalterminal. Vi hjälper dig även koppla samman näthandeln med handeln i butik.

  Flexibla abonnemang
  Välj vilken servicenivå och storlek på abonnemang du vill ha, liksom längden på ditt avtal och vilken typ av terminal som passar ditt behov. Vi har färdiga paket som gör det enkelt att välja.
  Gemensamt för alla våra lösningar är att betalningarna ska gå snabbt, smidigt och säkert. Det är vår passion, och det ger dig möjlighet att fokusera på din.

  Förmånligt avtal
  Som medlem i Butikerna får du ett extra förmånligt erbjudande: mellan 7-22% rabatt. Ytterligare information och kontaktuppgifter hittar du som inloggad medlem.

  Meny