Zoorfs styrelse

Cecilia Dannborg Wilson

Ordförande

Cecilia Dannborg Wilson drev mellan 2003-2020 butiken Zoo Center Bäckebol och jobbar nu som fristående konsult. Hon har sin bakgrund inom marknadsföring och kommunikation. Genuint intresserad av handel och kundmöten. Inom Zoorf organiserar och leder hon styrelsens arbete, samt håller kontakten med bland annat Lärande Partner och Företagarna som är Zoorfs närmsta samarbetsorganisationer inom frågor som rör företagande, handel och utbildning.

Tommy Winterskiöld Vestlie

Vice Ordförande

Tommy Winterskiöld Vestlie är en outsider i sammanhanget utan någon professionell koppling till branschen. Med ett gediget akvaristikintresse i kombination med drygt 20 års erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter i såväl linjeroller som styrelseuppdrag bidrar Tommy till organisationens utveckling. Tommy har ansvar för Zoorfs IT frågor.

Maria Qvarnström

Kassör

Maria Qvarnström kan nog räknas som en rookie i zoobranschen med sina 7 år som ägare till Rilo Zoo i Jönköping. Att hon hamnade här är tack vare sin första hund, Wilma, som gärna ville vara med matte på dagarna och vad passar inte bättre än en zooaffär. Inom Zoorf ansvarar hon främst för arbetet med ekonomi och kontakten med vår externa redovisningskonsult.

Gabriella Ekström

Sekreterare

Gabriella Ekström har jobbat i zoobranschen i mer än 20 år och även om expertisen är akvaristik är hon mycket intresserad av alla i branschen förekommande djur. I Zoorf är hon ansvarig för all kommunikation med myndigheter och den som håller reda på många lagar och regler. Mycket av det skriftliga material som når medlemmar kommer via Gabbi, inte minst tidningen Pet Scandinavia där hon är assisterande redaktör. Hon jobbar även med ZoorfExpo-mässan

Henrik J. Boklund

Ledamot

Henrik J Boklund har jobbat i Zoobranschen sen tidig tonåring och har erfarenhet av arbete inom både kedjedriven och privat zoofackhandel. Han driver nu den västkustbaserade butikskedjan Zoofamiljen tillsammans med sin kollega. I Zoorf har han rollen som suppleant och arbetar för att stötta upp de övriga styrelsemedlemmarna vid behov

Stina Wilhelmson

Suppleant

Stina Wilhelmson har arbetat inom zoofackhandeln i snart tre år, i dagsläget främst administrativt inom XL Zoo men även fysiskt i butik. Hon är butikschef för XL Zoo Västerås.

Hon beskriver sig som en envis, driven och engagerad tjej som sedan småbarnsben vetat att djur är hennes stora intresse och att det är det hon vill arbeta med. Hon brinner för alla typer utav djur och vill att de på ett hållbart och fungerande sätt ska kunna fortsätta förgylla våra dagar. Hon vill främja djurens välmående oavsett akvariefisk, hund eller vilda djur.

keyboard_arrow_up