Zoorfs styrelse

Cecilia Dannborg Wilson

Ordförande

Cecilia Dannborg Wilson drev mellan 2003-2020 butiken Zoo Center Bäckebol och jobbar nu som fristående konsult. Hon har sin bakgrund inom marknadsföring och kommunikation. Genuint intresserad av handel och kundmöten. Inom Zoorf organiserar och leder hon styrelsens arbete, samt håller kontakten med bland annat Företagarna och Butikerna som är Zoorfs närmsta samarbetsorganisationer inom frågor som rör företagande och handel.

Maria Qvarnström

Vice Ordförande

Maria Qvarnström kan nog räknas som en rookie i zoobranschen med sina 7 år som ägare till Rilo Zoo i Jönköping. Att hon hamnade här är tack vare sin första hund, Wilma, som gärna ville vara med matte på dagarna och vad passar inte bättre än en zooaffär. Inom Zoorf ansvarar hon för kontakten med Lärande Partner och Jordbruksverket angående de utbildningar Zoorf anordnar.

Robban Rosén

Kassör

Robban Rosén är till vardags försäljningschef hos MUSH i Sverige, Norge och Danmark. Driver även Vetsupport.se. Har varit verksam i branschen i + 20 år och är stolt kassör i ZOORF sedan 2019.

Gabriella Ekström

Sekreterare

Gabriella Ekström har jobbat i zoobranschen i mer än 20 år och även om expertisen är akvaristik är hon mycket intresserad av alla i branschen förekommande djur. I Zoorf är hon ansvarig för all kommunikation med myndigheter och den som håller reda på många lagar och regler. Mycket av det skriftliga material som når medlemmar kommer via Gabbi, inte minst tidningen Pet Scandinavia där hon är assisterande redaktör. Hon jobbar även med ZoorfExpo-mässan

Joakim Delang

Ledamot

Joakim Delang har varit aktiv i Zoobranchen i snart 30 år.
Har stor erfarenhet av att driva grossistverksamhet då inom både handel med varor och djur, men även ett stort intresse inom akvaristik.
Ansvarar för kontakt med medlemmarna i Zoorf och även ansvarig för vår mässa ZoorfExpo som arrangeras vart annat år.

Tommy Vestlie

Suppleant

Tommy Winterskiöld Vestlie är en outsider i sammanhanget utan någon professionell koppling till branschen. Med ett gediget akvaristikintresse i kombination med drygt 20 års erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter i såväl linjeroller som styrelseuppdrag bidrar Tommy till organisationens utveckling. Tommy har ansvar för Zoorfs IT frågor.

Meny