Utbildningar med Företagarna och Affärskompetens


Genom vårt medlemskap i Företagarna finns det två intressanta möjligheter till utbildningar för företagsledare och anställda. Båda är helt kostnadsfria tack vare finansiering från Europeiska unionen och det är Affärskompetens Sverige som erbjuder dem. 
 
I korthet handlade det om två satsningar som utvecklar ditt företag: 

Din egen rådgivare: där du kan få en egen företagscoach och tillgång till specialistrådgivning. Ni går igenom ditt nuläge, vart du vill ta ditt företag och vilka steg du behöver ta för att komma dit. Den här satsningen gäller alla som driver företag på landsbygden. Är du osäker på om du matchar kriterierna; skicka in en intresseanmälan så får du besked om det. Allt sker digitalt.

Länk till intresseanmälan: https://www.affarskompetens.se/din-egen-radgivare/
 Projekt Perfekt: Här kan du välja på ett smörgåsbord av olika kurser inom ämnen som är relevanta för alla företag till exempel ekonomi, excel, marknadsföring och ledarskap. Allt sker digitalt.

Länk till ansökan: https://www.affarskompetens.se/korta-och-konkreta-kurser/ Vill du veta mer innan du anmäler dig så var gärna med på en kort digital informationsträff där Affärskompetens berättar vad du får och hur det går till. 

Anmäl dig till träffen här (finns flera datum):  https://www.affarskompetens.se/anmalan-informationstraff/ 

Du kan anmäla dig till en av satsningarna, eller båda två. Affärskompetens Sverige rekommenderar att du startar med kursen ”Din egen rådgivare” eftersom den ger en väldigt bra grund för utvecklingen av ditt företag. 
keyboard_arrow_up