Välkommen till ZoorfExpo2023!

ZoorfExpo är den största fackmässan för zoobranschen i Skandinavien. Här samlas alla de bästa leverantörerna, tillverkarna och grossisterna för att presentera produkter och varumärken relaterade till husdjur. Säljer ni produkter och tjänster kring djur, oavsett om ni är zoobutiker, djurhotell, veterinärer, trim eller något annat, så är detta mötesplatsen för er.

Mässan hålls 11-12:e november 2023 och platsen är Kistamässan, Stockholm. Utöver att besöka utställarnas proffsiga montrar kommer branschfolk hit för att lyssna på intressanta föredrag, utöka sin kompetens och för att nätverka. ZoorfExpo fungerar som en mötesplats för hela norra Europa, där såväl besökare som utställare har många anledningar att delta.

INFORMATION:

När: 11-12:e november. 9.00-17.00 lördag och 10.00-16.00 söndag.
Var: 
Kistamässan, Stockholm
Varför: 
Möt alla kollegor och företag i den skandinaviska zoobranschen
Vem: 
Zoorf (Zoobranschens Riksförbund) arrangerar

ANMÄLAN:

Förboka era entré- och middagsbiljetter på följande länkar. Entrébiljett går också att lösa i entrén på mässdagarna, men vi rekommenderar att man förbokar. Barn under 15år går in gratis.

Entre för dig som medlem
Entre för dig som inte är medlem

Middag och fest på lördagen:

På lördagen kommer det att erbjudas en middag med underhållning och musik, det blir den proffsiga gruppen Made in Sweden som ser till att alla har maximalt roligt. Det blir också prisutdelningar och efter uppträdandet blir det dans till DJ.
Du kan lägga till middagsbiljett när du köper din entrébiljett, men om du vill köpa till middagsbiljett i efterhand kan du använda följande länkar:

Middag för dig som medlem
Middag för dig som inte är medlem