ZoorfExpo

Välkommen till ZoorfExpo 12-14 november i Kistamässan

Som besökare:

Efter succén med ZoorfExpo 2019 är vi mycket glada att kunna välkomna er tillbaka.
Vi kommer återigen att vara i Kistamässans stora och rymliga lokaler. Mässhallen kan nås med tunnnelbana (Kista) och bil, (Stora parkeringar finns.) och den ligger på bekvämt avstånd från Stockholm. Glädjande nog är mässan i stort sett full redan innan sommaren och vi laddar återigen för fantastiska branschdagar. 2019 ställde 67 företag från 10 olika länder ut, och även om utställarna denna gång av naturliga skäl mest är från Skandinavien så har intresset för att ställa ut varit stort.

När?
12-14 november 2021. Mässan 2021 hålls på två helgdagar med en helt separat föreläsnings- och utbildningsdag på fredagen och hela helgen dedikerad till mässa och möten mellan branschmänniskor.

Var?
Kistamässan ligger bra placerad längs E4 på vägen från Arlanda till Stockholm, och tunnelbana finns in till City. Hotell och restauranger på bekvämt gångavstånd.

Varför?
Som besökare möter du representanter från grossister och leverantörer över hela Skandinavien, såväl som många intressanta kollegor bland övriga besökare. Ta del av förmånliga erbjudanden, möt personerna du annars mest talar i telefon med, och se leverantörernas senaste nyheter! 

Föreläsningar
På utbildningsdagen den 12/11 får hela butiken möjlighet att utöka sina kunskaper i viktiga ämnen som kundbemötande, merförsäljning och ”compassion fatigue”, bryr vi oss så mycket att vi bränner ut oss? Kunniga och engagerade föreläsare som Peter Wilén och Stephanie Edlund hjälper oss att utvecklas och att hålla oss fortsatt nyfikna på kundmöten och försäljning.
Föreläsningsschema och separat bokningslänk kommer senare.

Mässan och Covid-19
Den stora frågan för alla i nuläget är såklart situationen med Covid-19. Eftersom vaccination redan kommit så långt och restriktionerna har börjat släppas, och mässan inte hålls förrän i november har vi goda förhoppningar om att kunna köra som planerat. 

Middag:
På lördagen kommer det att erbjudas en trevlig middag med underhållning till självkostnadspris. Det blir även prisutdelning för bästa monter och till det företag som utbildat flest personer i Zoorfs regi, totalt och under 2021.

Hotell:
Vi har för 2021 ett samarbete med Hotell Express och både utställare och besökare kan via dem boka hotellrum till förmånliga priser. Priserna är inklusive moms och frukost

Kontakta Hotell Express på: bokning@hotelexpress.se  eller 019-166060

Scandic Victoria **** 
Priser i enkelrum datumen 10-15/11 2021 , ink frukost.  850:-
Tillägget för två personer i rummet (dubbelrum för två) är 200:- per natt.
Uppge koden: Zoorf 2021 vid bokning.


Hur bokar jag?

Inträdesbiljetter och biljetter till föreläsning och middag kommer att kunna bokas på zoorf.org senare i år. Vi meddelar i sociala medier och via mail när det är dags.

ZoorfExpo arrangeras av Zoorf, Zoobranschens Riksförbund, grundat 1975.
För frågor och bokningar, kontakta oss på zoorfexpo@zoorf.org

Som utställare:

Välkommen till ZoorfExpo 12-14 november i Kistamässan

Efter succén med ZoorfExpo 2019 är vi mycket glada att kunna välkomna er tillbaka.
Vi kommer återigen att vara i Kistamässans stora och rymliga lokaler. Mässhallens strategiska placering och goda parkeringsmöjligheter ger er som alltid stora möjligheter att exponera er emot branschen på ett bra sätt.

Glädjande nog är det många nya aktörer och besökare som redan har hört sig och vi laddar återigen för fantastiska branschdagar. Mässan 2021 hålls på två helgdagar med en helt separat föreläsnings- och utbildningsdag på fredagen, och ni som utställare har en och en halv dag innan på er att flytta in och bygga er monter. Ni kan börja flytta in från kl 14.00 på torsdagen.

När?
12-14 november 2021. Besökarna kommer att ha tid att köpa in dina produkter lagom till julförsäljningen.

Var?
Kistamässan ligger bra placerad längs E4 på vägen från Arlanda till Stockholm, och tunnelbana finns in till City. Hotell och restauranger på bekvämt gångavstånd.

Varför?
Som utställare möter du representanter från zoobutiker över hela Skandinavien, såväl som många intressanta kollegor bland övriga 60+ utställare.

Mässan och Covid-19
Den stora frågan för alla i nuläget är såklart situationen med Covid-19. Eftersom vaccination redan påbörjats och mässan inte hålls förrän i november har vi goda förhoppningar om att kunna köra som planerat. OM det mot förmodan skulle vara tvunget att skjuta på mässan så har Zoorf ett avtal med Kistamässan om att vi kostnadsfritt kan boka om till ett nytt datum längre fram

Ingen ekonomisk oro
Som utställare vill vi inte att ni ska känna någon ekonomisk oro, den första delbetalningen på 30% av totalsumman förfaller därför inte förrän den 1/6 2021, då vi förhoppningsvis har en mycket bättre uppfattning om världsläget. Resten av monterhyran betalas sedan två månader innan mässan. Skulle mässan av någon corona-relaterad anledning skjutas fram sedan ni har betalt hela eller delar av er monter, då betalar Zoorf tillbaka dessa pengar. Vi brukar sälja slut på all tillgänglig plats. Det är därför viktigt att ni bokar snabbt för att vi ska kunna garantera er plats.

VIP-paket
Vi erbjuder i år fyra stycken VIP-paket. I dessa ingår att:
– Ni väljer er monterplacering först av alla.
– Er logga eller ert budskap snurrar på bildskärmarna, ”the Wall” och bildskärmar vid garderob och ingång till mässan och möter besökarna redan innan de når mässhallen.
– Ni får ½ sida annons i tidningen Pet Scandinavia i höstnumret 2021, inför mässan.
En unik chans att nå ut till era kunder och berätta varför de ska besöka just er på mässan.
– Ni får möjlighet till annonsering i vårt nyhetsbrev under hösten -21.
– Ni får 15 minuters scentid i föreläsningssalen under fredagen. En unik möjlighet att berätta för besökarna om er filosofi och era produkter.
– Ni får möjligheten att exponera av er utvalda produkter på ”nyhetstorget” i Zoorfs monter där mycket besökare rör sig. Rätt utvald produkt blir automatiskt en snackis.
– Ni får en helsidas personlig artikel skriven om er, inför mässan, i Pet Scandinavias höstnummer.
– Om ni väljer att delta på middagen bokas ert sällskap in på borden närmast scenen.

Pris 24.595:-
Ange i er bokning om ni är intresserade av ett VIP-paket.

Om era montrar:
Zoorf bjuder på kostnaden för montervägg och gångmattor. Ni får själva ombesörja bokning av mattor i montern, ljus, el och annat ni önskar för att utforma er utställningsyta, detta genom att kontakta Workman Event. Observera att Zoorf inte betalar tillbaka pengar för eventuella avtal med Workman om mässan måste flyttas.

För bokning av el, mattor, ljus och liknande, kontakta:
WorkmanEvent AB, www.workman.se, info@workman.se
Tel: 08-410 356 60
Bokning av monterytan är bindande och 30 % av totalhyran betalas in senast den 1/6 2021 för att er monter ska garanteras. Resterande hyra faktureras och ska vara betalt 60 dagar innan mässans genomförande. Skulle mässan av Coronaskäl behöva flyttas betalar Zoorf tillbaka inbetalda medel. Vi kommer att vara i hall 2, samma som 2019 års mässa.

Fastställda monterpriser ZoorfExpo 2021
Priser monteryta för ZOORF-medlemmar:

9 – 49 kvm: 1250 SEK/kvm
50 – kvm: 1100 SEK/kvm
Icke medlemmar: 1500 SEK/kvm

Bli medlem och ta del av bättre pris och andra förmåner genom att klicka här

Middag:
På lördagen kommer det att erbjudas en middag med underhållning till självkostnadspris. Det blir även prisutdelning för bästa monter och till det företag som utbildat flest personer i Zoorfs regi, totalt och under 2021.

Hotell:
Vi har för 2021 ett samarbete med Hotell Express och både utställare och besökare kan via dem boka hotellrum till förmånliga priser. Priserna är inklusive moms och frukost

Kontakta Hotell Express på: bokning@hotelexpress.se  eller 019-166060

Scandic Victoria **** Priser i enkelrum datumen 10-15/11 2021 , ink frukost.  850:-
Tillägget för två personer i rummet (dubbelrum för två) är 200:- per natt.
Uppge koden: Zoorf 2021 vid bokning.


För frågor kontakta: zoorfexpo@zoorf.org

Meny