ZoorfExpo

Välkommen till ZoorfExpo 12-14 november i Kistamässan

Välkomna att anmäla er till ZoorfExpo 2021

För att köpa entrébiljett som gäller för både lördag och söndag (13-14/11), använd den här länken:

För medlemmar: https://www.trippus.net/ZoorfExpo-medlem

Ej medlemmar: https://www.trippus.net/ZoorfExpo-ejmedlem

Inträdet för medlemmar är 125 kr + moms och 295 kr + moms för icke medlemmar.

I anmälan ges ni också möjlighet att välja till middagsbiljett för lördagen. 

Middagen kostar 499 kr + moms för medlemmar och 649 kr + moms för icke-medlemmar.

Middagen blir även denna gång en härlig buffet inkl. efterrätt, två stycken drinkbiljetter och underhållning på hög nivå. Tider för middagen: 19.30 – 00. Insläpp från 19.00. Alternativ för laktos- och glutenintoleranta tillhandahålls och det finns vegetariska alternativ på buffen. Förra gången hade vi väldigt trevligt, så ta chansen att träffa alla branschkollegor!

(Om ni är medlemmar i NZB räknas det också som medlem)

Bara köpa middag

Är ni utställare och vill köpa till middagen, eller kommer på i efterhand att ni vill vara med på middagen, klicka här:

https://www.trippus.net/ZoorfExpo-enbartmiddag

Sista bokningsdatum är den 31/10

Alla biljetter skickas individuellt till angivet mobilnummer dagen före mässan. Bokar du dig på plats skickas biljetten direkt till angivet mobilnummer.

Som besökare:

Efter succén med ZoorfExpo 2019 är vi mycket glada att kunna välkomna er tillbaka.
Vi kommer återigen att vara i Kistamässans stora och rymliga lokaler. Mässhallen kan nås med tunnnelbana (Kista) och bil, (Stora parkeringar finns.) och den ligger på bekvämt avstånd från Stockholm. Glädjande nog är mässan i stort sett full redan innan sommaren och vi laddar återigen för fantastiska branschdagar. 2019 ställde 67 företag från 10 olika länder ut, och även om utställarna denna gång av naturliga skäl mest är från Skandinavien så har intresset för att ställa ut varit stort.

När?
12-14 november 2021. Mässan 2021 hålls på två helgdagar med en helt separat föreläsnings- och utbildningsdag på fredagen och hela helgen dedikerad till mässa och möten mellan branschmänniskor.

Mässans öppettider:
Fredag 12/11 Föredrag 09.00-16.00 (I separat lokal, mässhallen ej öppen.)
Lördag 13/11 Mässa 09.00-17.00 Middag 19.00-24.00
Söndag 14/11 Mässa 10.00-16.00

Var?
Kistamässan ligger bra placerad längs E4 på vägen från Arlanda till Stockholm, och tunnelbana finns in till City. Hotell och restauranger på bekvämt gångavstånd.

Varför?
Som besökare möter du representanter från grossister och leverantörer över hela Skandinavien, såväl som många intressanta kollegor bland övriga besökare. Ta del av förmånliga erbjudanden, möt personerna du annars mest talar i telefon med, och se leverantörernas senaste nyheter! 

Anmälan till föreläsningarna är nu öppen!

Ni anmäler er enkelt till föreläsningsdagen genom att maila till information@zoorf.org
Observera att det pga avståndsrestriktioner bara finns 75 platser!

Pris medlem 895 kr + moms
Pris icke medlem 1295 kr + moms
Utöver föreläsningarna nedan ingår fikapaus och lunch.

I mailet uppger ni vilken butik ni kommer ifrån, namnen på de som ska gå på kursen, och ert medlemsnummer om ni kan det/är medlemmar. Ange också om någon har allergier eller andra önskemål om mat.

Sista reservationsdag är 4/11

Föreläsningar
På utbildningsdagen den 12/11 får hela butiken möjlighet att utöka sina kunskaper i viktiga ämnen som kundbemötande, merförsäljning och ”compassion fatigue”, bryr vi oss så mycket att vi bränner ut oss? Kunniga och engagerade föreläsare som Peter Wilén och Stephanie Edlund hjälper oss att utvecklas och att hålla oss fortsatt nyfikna på kundmöten och försäljning.

Stephanie Edlund är arbetar med inlärningspsykologi och beteende, och inom dessa ämnen finns mycket att utforska, hos våra husdjur men även hos oss själva. 
I föreläsningen ”Att vara människa i djurbranschen” pratar Stephanie om vikten av att ifrågasätta sin egen kunskap, både för djurvälfärdens skull och som en del av bra kundbemötande och sälj. Engagerat berättar hon också om ”compassion fatigue”, när man bryr sig och engagerar sig så mycket att man bränner ut sig, och om kommunikation mellan såväl kollegor som kunder.

Stress, konflikter och missförstånd? I föreläsningen ”Att tolka andras beteenden” får vi lära oss om hur både djur och människor påverkas både av uppenbara och ibland väldigt subtila omständigheter i vår omgivning. En ökad kunskap om vad som påverkar vårt beteende är användbart i såväl djurhantering som när det kommer till kundbemötande. Varför gör vi det vi gör, när vi gör det?

Peter Wilén har tränat säljare, butikschefer och ledare i arton år och merparten av utbildningarna har varit riktade mot just detaljhandel och den försäljning som sker i butik. Bakom sig har han fleråriga samarbeten med bland annat Elgiganten, Media Markt, Stadium och Lindex, och har byggt hela utbildningsakademier hos Blåkläder, Nelson Garden och Trixie.

I föreläsningen ”Tappar du kunder till internethandeln?” belyser Peter en känsla vi nog alla haft någon gång, och slår samtidigt hål på en del myter. Internet, dagligvaruhandel och andra butiker och kedjor är en del av vår vardag. Vad kan vi göra för att fortsatt vara konkurrenskraftiga i en föränderlig bransch?

Hjälp kunden – Sälj bättre.
Reagerar du på titeln? Känns det svårt att sälja ibland? Tackar kunden för informationen men handlar hos konkurrenten, och får du en känsla av att du inte vill sälja på någon onödiga saker? Peter Wilén hjälper dig förbi en rad klassiska tankevurpor och gör alla i butiken bättre på kundservice och försäljning – eftersom de båda går hand i hand.

Schema Föreläsningar

09.00 Insläpp och välkomnande
09.15 – 10.30 ”Att vara människa i djurbranschen” Stephanie Edlund
10.30 – 10.45 Paus med kaffe
10.45 – 12.00 ”Att tolka andras beteenden” Stephanie Edlund
12.00 – 13.00 Lunch (ingår i biljettpriset)
13.00 – 14.15 ”Tappar du kunder till internethandeln?” Peter Wilén
14.15 – 14.30 Paus med kaffe
14.30 – 16.00 ”Hjälp kunden – Sälj bättre.” Peter Wilén

Mässan och Covid-19
Den stora frågan för alla i nuläget är såklart situationen med Covid-19. Eftersom vaccination redan kommit så långt och restriktionerna har börjat släppas, och mässan inte hålls förrän i november har vi goda förhoppningar om att kunna köra som planerat. 

Middag:
På lördagen kommer det att erbjudas en trevlig middag med underhållning till självkostnadspris. Det blir även prisutdelning för bästa monter och till det företag som utbildat flest personer i Zoorfs regi, totalt och under 2021.

Hotell:
Vi har för 2021 ett samarbete med Hotell Express och både utställare och besökare kan via dem boka hotellrum till förmånliga priser. Priserna är inklusive moms och frukost

Antal rum till det rabatterade priset är begränsat.

Kontakta Hotell Express på: bokning@hotelexpress.se  eller 019-166060

Scandic Victoria **** 
Priser i enkelrum datumen 10-15/11 2021 , ink frukost.  850:-
Tillägget för två personer i rummet (dubbelrum för två) är 200:- per natt.
Uppge koden: Zoorf 2021 vid bokning.

De som ställer ut på Zoorfxpo 2021 är:

Vom og Hundemat Sverige AB, Aristo OY/RAUH!, Essential Foods, Doggy AB/Bozita, Gustaf & Evita Scandinavia AB, Nestlé Purina, Kampuni AB, L-Fashion Group Oy/Rukka Pets, Snellman AB/Mush Sverige AB/Raw for Paw, Hill’s Pet Nutrition Sweden AB, Cloud7/Catherine Söderberg AB, Nop-Stop dogwear, Eldorado A/S, Gibbon Agrobiothers AB, Lupus Foder AB, Metizo Dezign AB, Trixie Sverige AB, PeeWee Sweden, Buddy Pet Food, Imazo AB, Globus Sport AB, Mera PetFood Sverige, Royal Canin Sverige AB, Biabädden AB, Natural, Nobby Petshop, Svenska Djurapoteket, Tropikföreningen Alba, Aveo AB, Zondell/Sonnäng Consult & Design AB, VAFO Sverige, Tree of Pets, Sverak, Dogman AB, To gode Naboer, Spannfod AB, Petcare AB, Halla PetFood AB, Trikem AB, Pritax, Octean, VetHelp Northern Europe, Back on Track AB, Mim Construction AB, Butiksled.se, K9 Competition AB, Pondusfoder AB, VGW/Pet Design Sweden AB, Sveriges Tamfågelförening, Hugo&Celine, SARF, Naturvårdsverket, Havs- och Vattenmyndigheten, Länsstyrelsen Stockholm, Lärande i Sverige, Etologerna.se


För frågor kontakta: zoorfexpo@zoorf.org

Meny