ZOORFS MEDLEMMAR

Som paraplyorganisation för all zoologisk fackhandel i Sverige så organiserar Zoorf, såväl butiksled som leverantörsled. Nedan kan du som besökare/privatperson på vår hemsida lätt hitta den eller de zoofackhandelsbutiker som är anslutna till Zoorf i ditt närområde.

Du kan sortera på företagsnamn eller ort.

Vi rekommenderar dig givetvis att besöka våra certifierade, utbildade butiker i första hand. Där hittar du all den kompetens, service, samt utbildad personal som du som djurägare har rätt att förvänta dig.

SKÖTSELRÅD

I en ZooRF-butik möter du alltid kunniga djurspecialister. Be om folder med skötselråd för dina djur eller ladda ner dem som PDF här på hemsidan.

PET SCANDINAVIA

Branschens egen tidning Pet Scandinavia förmedlar de viktigaste nyheterna till dig. Utkommer med 4 nr/år och innehåller även initierade artiklar och reportage från hela världen.

KURSER

I samarbete med Lärande anordnar ZooRF utbidningar som i första hand riktar sig till fackhandel, men är även öppna för andra intresserade. Kurserna motsvarar utbildningskrav L80 för yrkesmässig hantering av djur. Kunskap som din fackhandel alltid måste ha.

keyboard_arrow_up